Be adventurous and discover

ONTDEK & VERGELIJK ONZE CAMPINGBEDJES

Ultra

Lichtgewicht

Het zware, traditionele campingbedje is verleden tijd. De campingbedjes zijn licht van gewicht; maximaal 2,4 kg tot zelfs minder dan 1,0 kg bij de infant. Ze staan binnen 2 seconden door het gepatenteerde pop-up principe. Neem de DERYAN campingbedjes mee op vakantie, mee naar het strand, bij familie en vrienden of gewoon in de tuin.

Binnen 2 seconden

in- en uitgeklapt

Nederlands design met creatieve, ergonomische oplossingen. Het in- en uitklappen van onze campingbedjes is net zo gemakkelijk als het in slaap vallen! Je klapt het tentje uit binnen 2 seconden en vouwt 'm nagenoeg zo snel weer op. Het opgevouwen formaat is erg compact, zodat 'ie onmisbaar is voor jouw (wereld)reis!

Gegarandeerd

Beschermend

Onze campingbedjes zijn ontworpen uit oogpunt van eigen wensen ervaring. Ze voldoen aan alle ken- en keurmerken; zo kunnen zowel jij als jouw kleine ongestoord genieten! De DERYAN campingbedjes zijn 50% UV-beschermend en bevatten kwalitatief hoogstaand gaas met een maaswijdte van minder dan 1mm, zodat er geen muggen of insecten binnen kunnen komen.

Baby Luxe Cream

ICONISCHE KWALITEIT VOOR ELKE GELEGENHEID

Of je nu in een hotel of bij familie en vrienden logeert, een dagje weggaat naar het park/strand of wanneer je gewoon in de achtertuin zit, met dit reisbedje kom je nooit voor verrassingen te staan en heb je altijd een fijne en hygiënische slaapplek voor je kindje bij de hand.

Shop Babyluxe

INCLUSIEF ZELFOPBLAASBAAR MATRAS EN DRAAGTAS

Wij geloven in het optimaal benutten van de bijzondere tijd met je gezin. Wij willen laten zien dat de wereld ontdekken samen met je kindje niet moeilijk, maar juist fantastisch én praktisch is. Ga het avontuur aan met behulp van onze handige, unieke, zelfontworpen producten en creëer momenten samen om nooit te vergeten!