Impressum

Verantwoordelijk voor de inhoud van deze website

Deryan B.V. Marithaime 8 6662WD Elst Nederland

Vertegenwoordigd door: DERYAN B.V.

Contact:

Telefoon: +31 481 351 070 E-mail: team@deryan.com

Handelsregister:

Registratiegerecht: Kamer van Koophandel Registratienummer: 09161085

BTW-identificatienummer: NL816948173B01

Bankgegevens:

Bank: Rabobank IBAN: NL76RABO0123927536 BIC: RABONL2U

Disclaimer:

Aansprakelijkheid voor inhoud De inhoud van onze pagina's is met de grootste zorg samengesteld. Voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud kunnen wij echter geen garantie overnemen.

Aansprakelijkheid voor links: Onze website bevat links naar externe websites van derden, waarvan wij geen invloed hebben op de inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is altijd de respectievelijke aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk.

Auteursrecht: De door de sitebeheerders gecreëerde inhoud en werken op deze pagina's zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. De vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht vereisen de schriftelijke toestemming van de respectievelijke auteur of maker.

Gegevensbescherming: Het gebruik van onze website is in principe mogelijk zonder het verstrekken van persoonsgegevens. Voor zover op onze pagina's persoonsgegevens (zoals naam, adres of e-mailadressen) worden verzameld, gebeurt dit, voor zover mogelijk, altijd op vrijwillige basis.