Herfst met kleintjes

Herfst met kleintjes

Het is weer een van de leukste tijden in het jaar, herfst! Ik ben moeder van een tweeling van 2 jaar en samen met mijn man houden we van de herfst. Herfst is ideaal om weer even af te koelen van de warme zomer en actief te zijn met de kindjes. Mijn man en ik houden van bewegen en buiten in de natuur zijn, hier betrekken we waar het kan dus ook onze tweeling bij.

Mijn doel van deze blog is onze ervaring van de herfst met jullie te delen en Deryan bedanken voor het ondersteunen hiervan. Zoals ik zei zijn we een vrij actief gezin, zo houden we bijvoorbeeld ook van een wandeling met zijn vieren. Maar met een tweeling van 2 houd je dat niet langer vol dan 15 minuten. Dit resulteerde tot onze eerste ervaring met Deryan, namelijk de ROLO X2. De ideale kinderwagen voor 2! Wat hebben wij hier als gezin toch een hoop kilometers in gemaakt zeg. Ideaal voor korte of lange afstanden. 

Maar in de herfst is meer te doen dan alleen wandelen. Zo zijn we ook actief op de fiets. Na onze eerste ervaring met Deryan hebben we ook besloten om de Bike-A-Way aan te schaffen. Eentje voor papa en eentje voor mama, we zijn immers met zijn vieren. Zo fietsen we graag naar buitenspeeltuinen of eventjes door de bossen, ideaal met het herfstweer de kindjes zitten altijd droog.

Tot slot onze meest recente aanwinst van Deryan: De loopfiets. Ideaal om de kinderen zelf ook actief te houden. Zo gaan we bijvoorbeeld graag met de fietsen in de auto naar een kinder- of pompoenboerderij om de kinderen kennis te laten maken met de dieren, pompoenen en de rest wat ze te wachten staat. De fietsen passen makkelijk in de auto en die halen we bij de bestemming er weer uit. 

We hopen jullie via deze weg wat ideeën te brengen over wat er mogelijk is met kinderen in de herfst. Wij willen Deryan bedanken voor het vergemakkelijken van activiteiten met een tweeling!

Lesen Sie weiter

Een overnachting in Disneyland
Emoties, Emoties en meer emoties!

Hinterlasse einen Kommentar

Diese Website ist durch reCAPTCHA geschützt und es gelten die allgemeinen Geschäftsbedingungen und Datenschutzbestimmungen von Google.