Be adventurous and discover

Jouw kleine grote reisgenoot

Samen op avontuur met DERYAN

Ontdek de wereld samen met je kleine avonturier met de hulp van DERYAN's reisvriendelijke producten! Of je nu kiest voor een gezellige picknick in het park of een spannende reis naar verre oorden, onze producten zorgen ervoor dat jij en je kindje je altijd comfortabel en veilig voelen. Met ons 100% Dutch Design, gemaakt met liefde en zorg, willen we het jou makkelijker maken om elk moment met je gezin te koesteren.

Het ouderschap simpel en vreugdevol maken

Geïnspireerd door familie, ontworpen voor gemak.

De oprichter van DERYAN, Roy van Aalst, een toegewijde vader, begon dit avontuur in 1999 met één doel voor ogen: het ouderschap makkelijker en leuker maken. Dankzij de inspiratie van zijn eigen kinderen, Dean en Ryan, heeft hij een reeks innovatieve producten ontworpen die nu in meer dan 120 landen worden gewaardeerd.
Onze lichte en gemakkelijk op te zetten campingbedjes zijn slechts één voorbeeld van hoe onze producten zijn ontworpen met jouw gemak in gedachten.

Elk bijzondere moment met je gezin koesteren en ontdekken

DERYAN: Met hart en ziel voor jouw familie

Bij DERYAN draait alles om het creëren van mooie herinneringen met je gezin. Ons familiebedrijf, versterkt door meerdere generaties, begrijpt de uitdagingen van het ouderschap en is er om je te ondersteunen bij elk stapje op deze wonderlijke reis.
Maak je klaar om onvergetelijke momenten te creëren met je kleintjes, ondersteund door de betrouwbare en praktische oplossingen die DERYAN biedt. Ons doel is om je te helpen meer te genieten van de bijzondere tijd met je gezin, en om de wereld te ontdekken door de ogen van je kind, met elke lach en elke ontdekking.

DERYAN is bekend van

Video afspelen

DERYAN

Be adventurous and discover