Altijd ergens lekker slapen met de campingbedjes van DERYAN

Altijd ergens lekker slapen met de campingbedjes van DERYAN

Iedere ouder heeft het wel eens meegemaakt, je bent lekker op bezoek bij iemand en eigenlijk wil je blijven slapen maar er is geen slaapplek voor je kindje. Dat is natuurlijk hartstikke vervelend want je moet altijd rekening houden met je kind, hoe kan je nou alsnog blijven slapen en er ook nog voor zorgen dat je kind ook goed slaapt.

Wees altijd voorbereid

Dit is eigenlijk een best logische tip, zorg dat je altijd voorbereid bent. Als je bijvoorbeeld altijd zorgt dat je wat extra kleren voor je kindje meeneemt dan hoef je daar in ieder geval niet over na te denken als je wilt blijven slapen. Ook zou je een van onze tentjes kunnen meenemen in de auto, onze tentjes zijn erg compact en licht van gewicht waardoor je niet hoeft te sjouwen met zware en onhandige tentjes. Verder zijn onze tentjes een prima plek voor jouw kind om in te spelen of gewoon even uit te rusten. Door het handige pop-up systeem ben je nooit lang bezig met onhandige tentstokken.

Je baby in bed leggen

Als je kindje naar bed toe gaat is het erg belangrijk dat je de normale ‘rituelen’ volgt. Vooral baby’s hebben hier erg veel behoefte aan en door ze te volgen slaapt een baby meestal beter. Als je normaalgesproken dus een verhaaltje verteld is het belangrijk dat je dit weer doet, je denkt misschien dat dit niet zoveel uitmaakt maar een baby hecht hier veel waarde aan.

Check regelmatig je baby

Dit doe je normaalgesproken ook al maar het is belangrijk dat je dit niet vergeet. Als je thuis een babyfoon gebruikt en deze nu niet gebruikt dan moet je om het half uur even gaan kijken bij je baby, om ervoor te zorgen dat je dit niet vergeet raad ik aan om elk half uur een timer laten gaan. 

Bij iemand anders blijven slapen met je baby maakt niet erg veel uit, het kan wat moeizamer zijn om je baby in slaap te laten komen maar als hij eenmaal slaapt dan is alles goed. Natuurlijk is het anders dan thuis maar je hoeft je er geen grote zorgen over te maken.

Read next

Hoe kan ik afvallen na mijn zwangerschap?
De eerste stapjes van jouw kindje

Leave a comment

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.