Ideaal voor een weekendje center parcs

Ideaal voor een weekendje center parcs

Afgelopen zomer zijn wij als gezin een lang weekend naar Center Parcs geweest. We zijn naar het park Eemhof geweest. We hebben het hier erg naar ons zin gehad. Op het park zijn we naar een escaperoom, kinderboerderij en bowlingbaan geweest, ook hebben we hebben ’s middags een bootje gehuurd. We hebben ons dus zeker vermaakt! 

We hebben een klein gezinnetje bestaand uit een meisje van 5 en een jongetje van 1 jaar oud. Om deze reden wilde we er zeker van zijn dat we een goed reisbedje hadden en na een lange zoektocht zijn we gestuit op het pop-up tentje van DERYAN. Dit tentje is superhandig, hij is erg licht en gemakkelijk te gebruiken door het handige pop-up systeem. Door dit fijne tentje konden onze kinderen overal een middagdutje doen ongeacht de plek waar we op dat moment waren. We namen het tentje overal mee naartoe omdat hij lekker compact is. Door dit tentje hebben we veel stress ontweken, alle ouders kennen het wel, je bent net weg van het huisje en je zoon of dochter wilt alweer gaan slapen. Op dat moment komt het tentje perfect van pas.

Onze vakantie is dus zeker geslaagd en dit komt mede door het tentje van Deryan. Ik kan iedereen met kleine kinderen dit tentje dus ook aanraden. Bij ons wordt hij nog steeds meegenomen als we een dag of weekend weggaan.

Volgende lezen

Mag ik vliegen met mijn baby? Lees alles over reizen met je kleintje.
Oh kom er eens kijken...

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.