Een overnachting in Disneyland

Een overnachting in Disneyland

Afgelopen September ben ik met mijn man (Maarten) en ons kind van drie (Björn) naar Disneyland Parijs geweest. Al ruim een half jaar keken wij uit naar ons nachtje Disneyland. Björn is gek op de Disney figuren, hij kijkt sinds zijn geboorte naar verschillende films en series van Disney. Daarom besloten Maarten en ik om hem voor zijn verjaardag te verrassen met een overnachting in het mooie Disneyland Parijs. Wat natuurlijk voor ons ook geen straf was.

We hebben de afweging genomen om met de trein of met de auto te gaan. Bij de trein heb je geen last van drukte op de weg en parkeerkosten, met de auto kun je wel op je gemak reizen en hoef je de bagage niet mee te slepen. Uiteindelijk hebben we dus gekozen om met de auto te gaan. Zo zijn we vanuit onze woonplaats (Emmen) vertrokken naar Parijs. Er stond een grove acht uur voor gepland, daarom hebben we gekozen om rond 00:00 te vertrekken zodat we nog een gehele dag in het park hebben.

Na een lange reis waarin Björn regelmatig heeft geslapen. Hebben Maarten en ik afgewisseld achter het stuur. We hebben eerst onze bagage naar de kamer gebracht zodat we gezellig met zijn drieën konden ontbijten. Na het ontbijt hebben we onze eerste meters gemaakt in het park. Omdat we wisten dat Björn de hele dag wandelen niet vol ging houden, hadden we op voorhand al de Rolo buggy van Deryan meegenomen. Hierdoor kon Björn af en toe in de buggy zitten en konden wij wat eten en drinken kwijt onder in de kinderwagen.

Na een geweldige eerste dag met als afsluiter een etentje en overnachting in Disneyland hebben wij de tweede dag ook nog even rondgestruind. Maar zijn we rond een uur of drie begonnen aan de terugweg richting Emmen. Na de thuiskomst kunnen we terugkijken op twee geweldige dagen waarin zowel Maarten, Björn en ik genoten hebben. Een aanrader voor iedereen!

Volgende lezen

7 Tips om de winter door te komen met jouw baby
Herfst met kleintjes

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.