NL | DE | EN | FR | SP

Travel-Cot Sunny Bebe

De Travel Cot Sunny Bebe is een compact pop-up reisbedje/tentje welke slechts 2 kg weegt en gemakkelijk mee te nemen is. De ideale oplossing en vervanging voor het zware campingbed.

Naast het lichtgewicht heeft u met de Travel Cot Sunny Bebe extra bescherming tegen zon en insecten. Ideaal wanneer je op bezoek gaat bij je ouders, familie of vrienden en de baby rustig wilt laten slapen. Maar ook voor een bezoek aan het strand, gebruik in je eigen achtertuin of op vakantie is de tent ideaal. Altijd en overal je eigen schone bedje bij je.

Dit middelmaat tentje is voorzien van extra ventilerend gaas rondom de onderzijde en zorgt naast afkoeling ook voor extra zicht zodat u uw kind nog beter in de gaten kan houden.

Gebruiksvriendelijk
Gemak en zeer gebruiksvriendelijk zijn termen welke de Travel Cot Sunny Bebe het beste omschrijven. Binnen 2 seconden is de Travel Cot Sunny Bebe uitgeklapt en klaar voor gebruik. En binnen 8 seconden is de Travel Cot Sunny Bebe weer ingeklapt om in de draagtas op geborgen te worden. De Travel Cot Sunny Bebe neemt weinig ruimte in beslag en is ultralicht. Makkelijk op te bergen en overal mee naar toe te nemen. Met de extra verhoging heeft zowel u als uw kind meer beweegruimte in de Travel Cot Sunny Bebe.

Veilig
De gebruikte stoffen in de tent zijn brandwerend en 50% UV bestendig. De tent heeft een dubbele bodem waar het zelfopblaasbare luchtbedje in geplaatst wordt. Een extra veiligheid om te voorkomen dat de baby onder het luchtbedje kan komen. Doordat de breedte van de tent groter is dan de hoogte, staat hij erg stabiel en wordt het kantelen voorkomen. Het muggengaas heeft een diameter van minder dan 1mm, welke een garantie biedt dat er geen muggen doorheen kunnen.
De tenten zijn allen voorzien van de volgende test certificaten: NF EN1466+A, EN71-1-2-3, NF EN1888 en 91-1292.

Functioneel
De Travel Cot Sunny Bebe is klein en compact maar voorziet in al uw wensen. De Travel Cot Sunny Bebe is een middelmaat en voorzien van een hoger dak voor een makkelijkere instap.
Of u nu in een hotel, op het strand of bij familie bent, u hebt altijd uw eigen reisbed/tent voor handen. De tent beschermd uw kind tegen insecten en ander ongedierte. Door de gebruikte materialen en het ontwerp is de Travel Cot erg makkelijk en goed schoon te maken.

Innovatief
De Travel-Cots van DERYAN zijn wereldwijd gepatenteerd en hebben een Nederlands design. De zelfopblaasbare matras, slaapmat en tent zitten verpakt in een kleine, handige compacte draagtas. Het bedje staat binnen enkele seconde en is in hetzelfde gemak weer opgeborgen in de tas. Het ideale bedje voor de moderne ouder.

Specificaties
Afmetingen: 120cm x 70cm x 60cm
Gewicht: +/- 2,5 kg
Leeftijd: +/- 0 – 3,5 jaar
Geleverd met zelfopblaasbaar matras, slaapmat en draagtas.
In 3 verschillende kleuren verkrijgbaar.

Ga naar de WebShop.