NL | DE | EN | FR | SP

Travel-cot Peuterbox 2-in-1

De Travel Cot Peuterbox van Deryan is de ideale 2 – in – 1 oplossing voor onderweg. Naast een peuterbox dient deze tevens als lichtgewicht reisbedje. Net als veel andere producten van Deryan werkt de Travel Cot Peuterbox met het bekende pop-up principe.

De Travel Cot Peuterbox is lichtgewicht, compact en zeer gebruiksvriendelijk. Binnen 2 seconden is de Peuterbox uitgeklapt en kan deze als reisbed/tent gebruikt worden. Door het bevestigen van het meegeleverde aluminium frame heeft u binnen een mum van tijd een veilige Peuterbox. Op deze manier hebben ouders het gemak van het pop-up systeem en de veiligheid en degelijkheid van een Peuterbox.

De vensters van de tent zijn gemaakt van muggengaas welke een diameter van minder dan 1 mm heeft, een garantie dat ook de kleinste insecten en ander ongedierte niet de kans krijgt bij uw kind te komen. In de dubbele bodem van de tent kan het zelf opblaasbare matras worden geplaatst, op deze manier is het onmogelijk voor uw kind om onder het matras verstrikt te raken.
De gebruikte stoffen in de tent zijn brandwerend en 50% UV bestendig.
De tenten zijn allen voorzien van de volgende test certificaten: NF EN1466+A, EN71-1-2-3, NF EN1888 en 91-1292.

Specificaties:
Afmetingen: 136cm x 84cm x 65cm
Gewicht: +/- 4 Kg
Leeftijd: 6 maanden - 4 jaar
Geleverd met zelfopblaasbaar matras, slaapmat, frame, draagtas en grote reistas.
In verschillende kleuren verkrijgbaar.